Mijn flesje water met logo krijgen om te werken

Flesjes water bedrukt betreffende uw persoonlijk logo. Cheapie flesjes met opdruk en tekst op dit etiket. Het label kan zijn geheel naar de eigen smaak in te vullen. Die flesjes zijn afgevuld met zuiver bronwater Uit een Husumer waterbron (DE)

Glazen Flesje 250 ml Lenzen fles met eigen etiket ofwel logo met hoge capaciteit bronwater, het mineraalwater is direct gebotteld op een bron. Beschikbaar in hoeveelheden vanaf 504 stuks, geleverd in doorzichtige 250ml lenzen flessen.

Zij begrijpen wat een opties vanwege een bedrukking bestaan, hoe een logo zo echt geoorloofd tot zijn recht komt en die kleuren uit je logo dit mooist te samenvoegen bestaan met dit product.

Waarom dit product? Die transparante, ronde waterfles kan zijn passend voor meerdere doeleinden: met ons sportevenement tot een beurs op een zomerse dag. Wij kunnen waterflesjes billijk bedrukken. De kunststoffen waterflesjes liggen eenvoudig in een hand en mogen geleverd worden met een platte dop of ons sportdop.

Waterflesjes betreffende uw logo op dit etiket beschikken over een goede attentiewaarde en bestaan heel goed toepasbaar vanwege de promotionele markt maar u dan ook kunt die verder prima inzetten wegens verkoop in winkel en beurs.

Bekijk product Flesjes water betreffende logo in je huisstijl bedrukt. Doch liefst ons halve liter natuurzuiver water dat jouw wanneer promotie artikel kan inzetten!

Wij zijn wél ons en weet oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt aan druktechnieken ofwel ons mooie deal. Bel rustig. Wij helpen jou reclame produceren.

Wij vinden het zonde om al die flesjes weg te gooien en te verbranden. Met plastic afval kan je immers veel betere dingen doen. Zoals opnieuw gebruiken. Onze afvalinzamelaar SUEZ heeft er een mooi plan voor bedacht.

Opvouwbare waterflesjes bedrukken? Vervolgens ben je voor Maxilia juiste juiste adres. Ons opvallend geschenk, dat eenvoudig meegenomen kan geraken. Bedrukt met je logo! Absoluut zul jouw positieve reacties krijgen op kantoor, outdoor evenement of op de beurs.

Waterflesjes met de eigen etiket laten bedrukken. De logo, opdruk en of tekst op dit label. dit ontwerp is volkomen naar de eigen smaak i..

Vanwege de beurs zouden we hetgeen promotiemateriaal hebben, Rene van promobee bezit ons voortreffelijk geholpen. Buitengewoon tevreden aan onze promotiewaterflesjes.

Tevens bestaan een flesjes met lichtwegend zwaarte, dit is gunstiger wegens het milieu more info en zorgt een lagere dosis met afval.

Dit verschil met de 'gewone flesjes' kan zijn dat die budget flesjes voorzien bestaan aangaande ons etiket over papier

Kan zijn het niet rap genoeg? Spoedleveringen mogen wij dikwijls alsnog eerder bezorgen. Haastige spoed? Neem meteen aanraking met het op door te bellen ofwel e-mailen tot 0318-743600 of gerard@maxilia.nl. Of belangstelling vandaag alsnog een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld kan zijn op schaal en in een door je opgegeven kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *